Over Ingrid

Eind 2014 ben ik gestopt met mijn praktijk als gewichtsconsulente omdat het me geen voldoening meer gaf om dag in dag uit achter een bureau te zitten en te praten. Ik ging mij bezinnen op een nieuwe carrière.

Tijdens mijn werk als gewichtsconsulente bij het Voel je Wel centrum in Leidschendam was ik in contact gekomen met een Pedicure  (ook wel Chiropodist of Voetverzorger genoemd)  en zittend in haar stoel voelde ik een groot enthousiasme over mij komen. Het vooruitzicht om aan voeten te ‘peuteren’ en aan het eind een mooi stuk werk af te leveren en de cliënt met een glimlach weer de deur uit te zien gaan sprak mij ontzettend aan. Het idee nam steeds vastere vormen aan.

In februari 2015 begon ik met de opleiding Pedicure A aan het Footsafe Instituut in Den Haag, een opleiding die ik met veel plezier doorlopen heb en waarvoor ik met goede cijfers geslaagd ben. In november 2016 startte ik met de vervolgopleiding tot Medisch Pedicure bij de aimabele Fia Korper en haar opleidingsinstituut Aangenaam Leren in Rotterdam (later gevestigd in Amstelveen). Deze opleiding is inmiddels afgerond. Op vrijdag de 13e(!) oktober 2017 ben ik geslaagd voor de laatste van in totaal 7 examens.

Samen met mijn man verhuisde ik in februari 2017 naar het huidige adres, de Schout van Eijklaan 14 in Leidschendam, alwaar ik een maand later met veel plezier mijn werkzaamheden hervatte in de prachtige praktijkruimte aan huis die mijn man voor mij gecreëerd heeft.

U kunt tijdens de behandeling nog steeds vragen stellen over voeding en beweging. Ook voor uw voeten is het beter als u een gezond gewicht heeft en een actieve levensstijl en ik geef u daar graag tips voor!