Ingrid de Klerck

Contact

De praktijk is gevestigd aan de Schout van Eijklaan 14, 2262 XS te Leidschendam, recht tegenover winkelcentrum Leidsenhage en naast ziekenhuis Antoniushove. Tramlijnen 2,6 en 19 en buslijn 46 stoppen voor de deur. De Sijtwende tunnel is op een steenworp afstand gelegen, waardoor er een uitstekende verbinding met de snelweg is. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct voor de ingang van het gebouw.

De praktijk bevindt zich op de tweede etage en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, want er is een lift. De voordeur opent en sluit vanzelf. U hoeft alleen op de bel te drukken en uw naam te noemen, daarna gaat de deur open en kunt u direct doorlopen naar de lift.

Van maandag tot en met donderdag kunt u tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak. Mocht ik op dat moment niet in staat zijn om de telefoon aan te nemen en u wilt graag teruggebeld worden, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in. Zodra zich een mogelijkheid voordoet, wordt u teruggebeld. 

De beste manier om contact op te nemen is  een berichtje sturen via Whatsapp, inspreken op de vaste telefoonlijn is ook handig, via email is ook mogelijk maar dan duurt het wat langer voordat u antwoord krijgt.

 

 

Contactformulier

Adresgegevens

Schout van Eijklaan 14
2262 XS Leidschendam

Tel.: 070 – 3627 666
Mob.:  06 – 307 315 25
info@ingriddeklerck.nl