Corona protocol Ingrid de Klerck Medisch Pedicure

Naar aanleiding van de rapportage via onze professionele organisatie Provoet en de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vindt u hier de richtlijnen en werkwijze van Ingrid de Klerck, Medisch Pedicure in de komende periode:

• Het is belangrijk dat u precies op tijd naar de praktijk komt.
• Wanneer u een afspraak heeft, kom dan ALLEEN! Indien noodzakelijk mag er maximaal 1 mantelzorger mee naar binnen.
• Bij de telefonisch afspraak kunt u aangeven of er een mantelzorger meekomt, dan zal er een extra mondmasker klaarliggen voor hem/haar.
• Bij binnenkomst wordt u ontsmettingsvloeistof aangeboden voor uw handen en een mondmasker. Dit mondmasker mag u houden, of deponeren in de prullenbak bij de uitgang voordat u de praktijk weer verlaat.

Ik zal u begroeten met mondmasker en bril reeds op.
Ik volg het niet-handen schudden beleid bij binnenkomst. Tevens laten ik u zelf de schoenen (en/of jas) aan- en uittrekken. Ook wordt u verzocht te pinnen. Door de hogere limiet voor contactloos betalen is een pincode niet nodig bij betalingen onder de € 50,-.

Let wel! Er mag géén behandeling uitgevoerd worden indien u:

• Verkouden bent, hoest en/of niest.
• Koorts heeft.
• In een besmet gebied bent geweest. ( NB: tijdelijk niet van toepassing)
• In contact bent geweest met iemand die het coronavirus heeft. dit is ook van toepassing als eventuele huisgenote(n) voldoen aan het bovenstaande In een dergelijk geval brengen we geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Wel vragen we u een annulering van een afspraak door één van bovengenoemde redenen zo vroeg mogelijk te melden. ( NB: tijdelijk niet van toepassing) 

U kunt op de ochtend van de behandeling afzeggen als u positief test via de telefoon of via Whatsapp, NIET via email! 

Voordat u de praktijk verlaat, wordt u nogmaals ontsmettingsvloeistof voor de handen aangeboden.
Mochten er toch nog vragen zijn, wilt u die dan stellen via het contactformulier.
Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip en blijf gezond!

Ingrid de Klerck

NB: er is tijdelijk geen literatuur aanwezig in de wachtkamer, u kunt zelf iets meenemen mits u het ook weer mee naar huis neemt.