Voordat u een afspraak maakt, graag eerst hier ons Corona protocol lezen

Wat is het verschil in expertise tussen een  Basis Pedicure en een Medisch Pedicure?

Een Basis Pedicure behandelt kinderen en volwassenen die gezond zijn en veel voorkomende problemen hebben zoals likdoorns, eelt, kloven en/of ingroeiende nagels.

Een Medisch Pedicure heeft de opleiding Pedicure A gevolgd, net als de Basis Pedicure, maar daarna nog een vervolgstudie op een hoger niveau waardoor ze ook cliënten kan behandelen die buiten het expertise gebied van de Basis Pedicure vallen (mensen die aan een aandoening lijden en ouderen met een kwetsbare huid).

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom als u niet binnen de doelgroep van de Medische Pedicure valt, want ik ben ook nog steeds “gewoon” Pedicure!

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben in 2017 afgestudeerd als Medisch Pedicure in de volgende hoofdvakken:

Diabetische voet

Reumatische voet

Geriatrische (oudere) voet

Oncologische voet (cliënten met kanker of die kanker gehad hebben)

Spastische voet

Verwaarloosde voet

Daarnaast heb ik kennis van vele andere aandoeningen en ziektebeelden.

Ik ben gespecialiseerd in:

Orthesiologie

Nagelreparatie

Nagelbeugeltechniek

Vilttechniek

Medische screening

(Zie pagina De Behandeling voor een omschrijving van bovengenoemde specialisaties)

Of u in aanmerking komt voor een orthese, gelnagel of nagelbeugel ligt aan de conditie van uw huid/ nagel en uw eventuele ziektebeeld. Samen kijken we wat voor u de beste oplossing is.

Ik werk volgens de laatste inzichten, volgens de hygiëne code van de branche organisatie en met eersteklas apparatuur. De pedicurestoel, die een gewicht tot 120 kilo kan dragen, heeft een instap- en uitstaphulp en kan zelfs helemaal horizontaal gesteld worden, als u daar prijs op zou stellen. Met mijn kennis en kunde kan ik uw voeten weer laten stralen en veel pijnklachten verminderen of zelfs helemaal wegnemen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

U kunt mij zowel vinden in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP) van Procert als bij Provoet. Mijn AGB codes zijn op aanvraag beschikbaar.

Cliënten die in aanmerking komen voor vergoeding van mijn nota’s dienen bij het eerste bezoek een recente verwijsbrief van huisarts of specialist mee te nemen waarin de aandoening beschreven staat die recht geeft op vergoeding. Zonder deze verwijsbrief kan ik geen gecodeerde nota meegeven die u nodig heeft om op te sturen naar uw ziektekostenverzekeraar. Of u recht heeft op vergoeding dient u zelf na te gaan, uw ziektekostenverzekeraar kan u meer vertellen. U betaalt altijd uw nota aan het eind van uw behandeling, ongeacht of u recht heeft op vergoeding.

U kunt bij mij bij voorkeur pinnen, of anders gepast contant betalen, nooit op rekening en ik werk uitsluitend op afspraak.

De algemene voorwaarden zijn in te zien op deze site, ik raad u aan ze aandachtig door te lezen. Bij aanvang van uw bezoek ga ik ervan uit dat u op de hoogte bent van deze huisregels.

NB: gereserveerde tijd die niet uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd is wordt volledig in rekening gebracht, tenzij u besmet bent geraakt met het Corona virus. In dat geval kunt u kosteloos annuleren tot de ochtend van de behandeling. Deze maatregel blijft van kracht omdat ik als MP ook uiterst kwetsbare cliënten ontvang. U kunt alleen telefonisch of per Whatsapp afzeggen op de dag zelf, niet per email! 

 

Ingrid de Klerck

Schout van Eijklaan 14
2262 XS Leidschendam

Tel.: 070 – 3627 666
Mob.: 06 – 307 315 25
info@ingriddeklerck.nl

Ma t/m Do 8.30-17.00 u